Binnenzonwering van een optimale kwaliteit en perfecte afwerking

Coenraads Stofferingen gaat voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Op het gebied van binnenzonwering hebben wij daarom gekozen voor HR Design. Het merk binnenzonwering met de meeste keus, nieuwste technieken en uitstekende afwerking. De binnenzonwering van HR Design is betaalbaar en wordt voor u op maat gemaakt uit eerste klas producten. De HR Design binnenzonwering is zeer veelzijdig en heeft voor elk interieur een passende oplossing. Geen wonder dat veel van onze klanten zo tevreden zijn.

Contact opnemen

zonwering HR Design

HR Design biedt een grote verscheidenheid binnenzonwering

Bij Coenraads Stofferingen kunt u kiezen uit een verscheidenheid binnenzonwering. Als eerste kunt u als binnenzonwering kiezen voor de HR Design rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn overal toepasbaar en het aanbod is met ruim 450 verschillende kleuren, dessins en weefstructuren groot te noemen. De collectie HR Design horizontale- en verticale jaloezieën is in veel kleuren en dessins verkrijgbaar. Dit geldt ook voor De HR Design lamelbreedtes.

Bij Coenraads Stofferingen voor elk interieur de bijpassende binnenzonwering

HR Design heeft voor elk interieur de binnenzonwering die u zoekt. Bovendien zijn de prijzen voor de HR Design maatwerk binnenzonwering ook nog eens betaalbaar te noemen. Voor meer informatie over HR Design binnenzonwering kunt u een offerte aanvragen of een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom.

zonwering HR Design Coenraads Stofferingen

Raambekleding van HR DESIGN

Raambekleding-HR_Design-Waaier-3
Raambekleding-HR_Design-Waaier-2
Raambekleding-HR_Design-Waaier-1

Terrasschermen en buitenzonwering

terrascherm-HRDesign
Terrrasschermen-1
Terrasschermen-2
screensafe-HRDesign

Rolluiken

Rolluiken van hoge kwaliteit

Rolluiken bieden bescherming tegen de zon, maar tegenwoordig is het ook een middel voor extra beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Coenraads Stofferingen heeft A-merk rolluiken van hoge kwaliteit. Bent u van plan rolluiken te laten plaatsen dan kan Coenraads Stofferingen u advies geven. Bij ons kunt u niet alleen uw rolluiken bestellen, wij plaatsen de rolluiken ook voor u.

rolluik dicht
rolluik boven verdieping
rolluik HR Design
roldeur