<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jaloezieën laten plaatsen

Plaatsing van jaloezieën door een expert

Jaloezieën op maat

De jaloezieën die je kiest zijn sterk afhankelijk van van de ruimte waar deze geplaatst worden. Bij Coenraads Stofferingen heb je de mogelijkheid om jaloezieën op maat te laten maken. Samen met onze specialist neem je jullie wensen door en bepaal je welke opties voor jou het meest geschikt zijn. Kies voor hout of kunststof, dun of breed en deels of volledig verduisterend.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een van dé nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie. Bepaal zelf de mate van privacy en de hoeveelheid licht die binnenkomt door de jaloezieën te kantelen. De jaloezieën zijn er in diverse kleuren en houtsoorten, waardoor je altijd een passende opties vindt. 

Advies over jaloezieën

Het kan lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor gordijnen, rolgordijnen of ga je toch voor jaloezieën? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle raamdecoratie met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Jaloezie 1
Jaloezie 2
Jaloezie 3

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en welke jaloezieën echt bij jou passen? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor jaloezieën? Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen over jaloezieën. 

Wat zijn de voordelen van jaloezieën?
  • Varieer gemakkelijk in lichtinval en reguleer daarmee jouw binnenklimaat. Wil je het zonlicht helemaal buitensluiten, of juist niet? 
  • Zorg voor privacy door de jaloezieën helemaal te sluiten. 
  • Jaloezieën zijn er in uiteenlopende materialen en designs, waardoor ze altijd passen binnen jouw interieur. 
Hoe houd ik mijn jaloezieën schoon?

Jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek. Afhankelijk van het materiaal van de door jou gekozen jaloezieën kun je ook een  (milde) reiniger gebruiken. 

Wat is het nadeel van jaloezieën?

Een veelgenoemd nadeel van jaloezieën is dat er al snel stof op blijft liggen. Dit is echter gemakkelijk te reinigen met een (vochtige) doek. 

Waar moet ik op letten bij het kopen van jaloezieën?

Als je kiest voor jaloezieën zul je merken dat er veel mogelijkheden zijn. De keuzes die je maakt hebben invloed op de uitstraling van jouw jaloezieën. 

Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren,  lamelbreedtes en heb je vaak de keuze uit een ladderband of ladderkoord.