<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vloeren

Vloer laten leggen

Het leggen van jouw nieuwe vloer is best een klus. Geen tijd of geen zin om het zelf te doen? Onze specialisten nemen je dit graag uit handen! Wil je meer weten? Vraag gemakkelijk een offerte aan; zo weet je wat we voor je kunnen doen en wat dat gaat kosten.
PVC banner 1

Veelgestelde vragen

Het kiezen van de juiste vloer is niet altijd gemakkelijk. We helpen je graag een eindje op weg met antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem gerust even contact met ons op!

Hoe kies ik de juiste vloer?
Wat voor jou de juiste vloer is, hangt af van een aantal factoren. Natuurlijk wil je dat de vloer past in de stijl die je voor ogen hebt. Klassiek, modern, rustiek of juist industrieel? Denk ook na over wat je van jouw vloer verwacht qua onderhoud en in welke ruimte je die wilt gebruiken. Natuurlijk speelt ook het prijskaartje een rol; de ene vloer is nu eenmaal duurder dan de andere. We denken graag met je mee. Door onze ruime ervaring kunnen we je helpen bij de keuze van jouw perfecte vloer.
Heb ik een ondervloer nodig?

Of je een ondervloer nodig hebt, hangt af van welke vloer je kiest en in welke ruimte je die wilt (laten) leggen. Wij hebben een ruim assortiment aan ondervloeren met verschillende eigenschappen, zodat je ze kunt inzetten voor optimale egalisatie, geluids- en warmte-isolatie, etc.

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling?

Als je de juiste ondervloer gebruikt, kan je vloerverwarming en vloerkoeling gebruiken met bijna alle vloersoorten. Zelfs met tapijt!

Zijn er ook vloeren van duurzame materialen?

Ben je op zoek naar een duurzame vloer van biologisch afbreekbaar materiaal? Marmoleum is een Nederlands natuurproduct dat CO2-neutraal wordt geproduceerd van natuurlijke materialen. Deze vloer gaat ook nog eens ontzettend lang mee en is daarmee echt een duurzame keuze!