<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Laminaat laten leggen

Laminaat vloer laten leggen bij jou thuis?

Voordelen laminaat vloer

Laminaat is een van de meest gebruikte vloeren in Nederland en dat is niet voor niets. Laminaat kent namelijk een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de keuze, want het aanbod van laminaat is inmiddels zeer breed. Of je nu kiest voor een vloer met houtlook of gaat voor een strakke Deense uitstraling, het kan allemaal. Daarnaast is laminaat ook goed kleurvast. Zelfs wanneer meubels er langere tijd opstaan, zie je geen verschil in kleur ontstaan. Wanneer je een vloer naar je smaak hebt gevonden, is een laminaat vloer vrij eenvoudig zelf te leggen.

Advies over laminaat vloeren

Het kan lastig zijn om de juiste vloer te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor PVC, laminaat of ga je toch voor tapijt? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle vloeren met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Breed assortiment laminaat vloeren in regio Gorinchem

Bij Coenraads Stofferingen bieden wij een breed assortiment laminaat vloeren aan. In de showroom in regio Gorinchem vind je een groot deel van ons assortiment en krijg je advies bij je keuze. Laminaat is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren en patronen. Of je nu kiest voor een strakke rechte laminaatvloer of gaat voor het speelse van de vissengraat, het kan allemaal! Wij hebben laminaat vloeren van Hardeveld in ons assortiment.

Laminaat 1
Laminaat 2
Laminaat 3

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke vloer echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Is een laminaat vloer voor jou de beste keuze? Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen over laminaat vloeren.

Wat zijn de voordelen van een Laminaat vloer?
  • Ruime keuze. Als je kiest voor een laminaat vloer, heb je een ruime keuze in merken en kleuren. Een goede laminaat vloer is niet niet van echt hout te onderscheiden, maar biedt de voordelen van een gemakkelijk te onderhouden laminaat vloer. 
  • Laminaat is kleurvast. Ook als jouw meubels of vloerkleed lange tijd op dezelfde plek staan/liggen, verkleurt de vloer niet. Je kunt dus gemakkelijk de opstelling van je interieur veranderen zonder je zorgen te maken om kleurverschillen van de vloer! 
  • Te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Daarbij is het wel belangrijk dat je de juiste ondervloer kiest. 
  • Eenvoudig onderhoud. Laminaat hoef je niet te schuren, lakken of oliën. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende! 

Is Laminaat krasgevoelig?

De krasbestendigheid van laminaat hangt af van de kwaliteit van de vloer. Wij werken uiteraard uitsluitend  met topmerken, waardoor je verzekerd bent van een sterke, slijtvaste vloer. Wel is het aan te raden om je vloer te beschermen door het gebruik van meubelviltjes en goede droogloopmatten, die voorkomen dat er veel vuil op de vloer komt. 

Wat is het nadeel van Laminaat?

Een laminaatvloer heeft een harde toplaag. Dat heeft veel voordelen, maar zorgt er ook voor dat de vloer wat harder en minder warm kan aanvoelen dan bijvoorbeeld een houten vloer. Die harde toplaag zorgt er wel voor dat uw laminaat vloer tegen een stootje kan!

Een vaak benoemd nadeel van een laminaatvloer is het contactgeluid; het geluid dat je hoort als je op de vloer loopt. Dit is echter te voorkomen door de juiste ondervloer te kiezen. Door onze ruime ervaring en grote productkennis kunnen wij je daar als geen ander in adviseren!

Hoe onderhoud ik mijn laminaat vloer?

Het onderhouden van een laminaatvloer is heel eenvoudig. Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende! Let bij het dweilen op dat je geen gewone reinigers gebruikt, maar een speciale laminaatreiniger. Zo kun je extra lang genieten van jouw vloer!