<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Raamdecoratie

Inmeten en monteren

Keuze gemaakt uit ons ruime assortiment? Dan gaan we voor je aan de slag! Niets zo jammer als raamdecoratie die nét niet lekker past. Daarom meten jouw raam zorgvuldig op en vervolgens bestellen we jouw perfect passende product en monteren we die voor je. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een offerte aan; het verplicht je tot niets!
Rolgordijn 5

Veelgestelde vragen

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet altijd gemakkelijk. We helpen je graag een eindje op weg met antwoorden op veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem gerust even contact met ons op!

Welke soorten raamdecoratie zijn er?
Voor ieder wat wils, dat geldt zeker voor raamdecoratie. Shutters, jaloezieën, gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en lamellen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Door ons grote assortiment is er altijd iets te vinden dat helemaal bij jou past en aansluit bij jouw wensen.
Waar moet ik op letten als ik raamdecoratie ga uitzoeken?

Kies vooral iets moois! Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in de sfeer van jouw ruimte. Daarnaast regel je met goede raamdecoratie jouw privacy en lichtinval. Ook kan raamdecoratie een belangrijke rol spelen in de akoestiek van een ruimte en zelfs zorgen voor energiebesparing door warmte isolatie.

Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor in de keuken?

Bijna alle soorten raamdecoratie kunnen ook in de keuken worden gebruikt. Hangt jouw raambekleding op een plek waar die snel vies kan worden, bijvoorbeeld vlakbij de gootsteen of de kookplaat/het fornuis? Kies dan voor raamdecoratie die vochtbestendig is en je gemakkelijk kunt schoonhouden. We adviseren je graag!

Welke raamdecoratie is geschikt voor mijn bedrijfspand?

Dat hangt natuurlijk vooral af van wat jij wilt uitstralen. Strak en zakelijk of juist warm en huiselijk? Alles is mogelijk! We denken graag met je mee en helpen je met vraagstukken als: hoe zorg ik voor privacy maar houd ik toch lichtinval? Welke raamdecoratie benadrukt mijn bedrijfsstijl het beste? Ook akoestiek is een belangrijke functie van raamdecoratie. In een kantoorpand met veel harde materialen (strakke vloeren, muren en plafonds) kun je de akoestiek verbeteren met de juiste raamdecoratie.

Ik wil meer privacy, maar nog wel lichtinval. Kan dat?

Met de juiste raamdecoratie hoef je geen compromis te sluiten tussen privacy en lichtinval. Er zijn meer mogelijkheden dan je misschien denkt! Door te kiezen voor plisségordijnen met een topdown-bottomup systeem speel je heel gemakkelijk met lichtinval en privacy. Ook jaloezieën en duo-rolgordijnen bieden jou gemakkelijk privacy terwijl je nog steeds de lichtinval kunt regelen. Wel zo fijn!

Welke raamdecoratie kan ik in de badkamer gebruiken?

Privacy is natuurlijk juist in de badkamer erg belangrijk. In de badkamer heb je raambekleding nodig die vochtbestendig is, zodat het vocht jouw mooie raamdecoratie niet aantast. Je kunt denken aan kunststof of aluminium jaloezieën, maar ook plisségordijnen of rolgordijnen die gemaakt zijn 100% polyester kunnen worden toegepast in de badkamer.