<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Marmoleum vloer laten leggen

Marmoleum vloer laten leggen door een spcialist?

Wat is marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct. Marmoleum wordt gemaakt van hars, houtmeel, jute, kalksteen en lijnolie. De vloerbedekking marmoleum is leverbaar in drie uitvoeringen te weten als Marmoleum rol, Marmoleum tegels en Marmoleum click. Marmoleum is vooral bekend om het aantal kleurschakeringen en de denkbare patronen die er mee gevormd kunnen worden. Marmoleum wordt vandaag de dag om deze reden dan ook vooral projectmatig gebruikt.

Verschillende soorten marmoleum

Bij Coenraads Stofferingen vind je uitsluitend A-merken voor een betaalbare prijs. Dit geldt ook voor Marmoleum. Om deze reden verkopen wij uitsluitend Marmoleum van Forbo. Hiermee kunnen wij  Marmoleum aanbieden van een uitstekende kwaliteit. Er is keuze uit drie verschijningsvormen. Marmoleum op de rol wordt geleverd in een breedte van 2 meter en in diktes van 2,0 en / of 2,5 mm. De Marmoleum tegels zijn te bestellen in 30 verschillende kleuren, in de maten 33,3 x 33,3 cm en 50 x 50 cm. En ten slotte kunt u kiezen voor Marmoleum click. Deze panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm en een dikte van 9,8 mm.

Advies over marmoleum vloeren

Het kan lastig zijn om de juiste vloer te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor PVC, marmoleum of ga je toch voor tapijt? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle vloeren met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Marmoleum 2
Marmoleum 1
Marmoleum 3

Brochures

Wil je inspiratie opdoen om te kijken welke vloer echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een marmoleum vloer? Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen over marmoleum vloeren.

Wat zijn de voordelen van een marmoleum vloer?

Marmoleum is een Hollands natuurproduct en heeft veel voordelen: 

  • Duurzaam en milieubewust. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en wordt CO2-neutraal geproduceerd. Eén van de meest milieuvriendelijke vloeren!
  • Kwaliteit. Marmoleum gaat ontzettend lang mee; een goede marmoleum vloer heeft een levensduur van zo'n 40 jaar. 
  • Blijft mooi. De verf zit in de vloer en niet alleen onder de beschermlaag. Daardoor vervaagt deze niet.  
  • Hygiëne. Een marmoleum vloer heeft antibacteriële eigenschappen, waardoor het een heel hygiënische vloer is. Ook is marmoleum heel gemakkelijk schoon te houden. Stofzuigen en dweilen is voldoende! Deze gladde vloer is daardoor ook heel geschikt voor mensen met een huistofmijtallergie. 
  • Geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming en - koeling. 

 

Is marmoleum krasgevoelig?

Marmoleum is zeer sterk en slijtvast, maar bij langdurig en intensief gebruik kan marmoleum, bijvoorbeeld in de loopzones, wat beschadigen. Gelukkig kan dat vaak worden hersteld. 

Wat is het nadeel van marmoleum?

Marmoleum is niet waterdicht en daardoor kun je het niet toepassen in vochtige ruimtes.

Een ander nadeel van marmoleum is dat het, net als PVC en vinyl, gelegd moet worden op een 100% egale ondergrond. Als er oneffenheden in de ondergrond zijn, is het nodig om deze eerst te egaliseren.