<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tapijt laten leggen

Tapijt vloer laten leggen bij jou thuis?

Voordelen van tapijt

Tapijt is aan een echte revival bezig. En ons inziens volkomen terecht. Een kwalitatief tapijt brengt in elke woonkamer, trap, slaapkamer en kantoor kleur, warmte en sfeer. Een goed gekozen kwalitatief tapijt zorgt er voor dat uw meubels en accessoires volledig tot hun recht komen. Bovendien zorgt een kwalitatief tapijt voor extra comfort. Het houdt de warmte in een ruimte vast, het verbetert de akoestiek en het risico op uitglijden is zeer klein.

Tapijt van A-merken

Tapijt van de bekende A-merken houdt stof vast. De huisstof gaat hierdoor minder dwarrelen en komt niet in jouw luchtwegen terecht. Het zorgt ook voor meer grip waardoor het risico van uitglijden sterk afneemt. Deze eigenschap van kwalitatief tapijt zorgt er voor dat steeds meer mensen trappen laten stofferen. En ten slotte zorgt de vuilwerende bescherming ervoor dat het onderhoudsvriendelijk is. Wij verkopen tapijt van de merken Hebeta, Interfloor en Dersimo.

Advies over tapijt

Het kan lastig zijn om de juiste vloer te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor PVC, laminaat of ga je toch voor tapijt? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle vloeren met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Tapijt 4
Tapijt 1
Tapijt 2

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke vloer echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Past een tapijt vloer bij jou? Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen over tapijt vloeren.

Wat zijn de voordelen van een tapijt vloer?

Met een tapijtvloer kies je voor comfort. De belangrijkste voordelen van tapijt: 

  • Tapijtvloeren zijn zacht en warm en houden warmte ook beter vast. 
  • Een tapijtvloer zorgt voor betere akoestiek en geluidsisolatie in je huis. 
  • Door de grote keuze in kleuren, dessins en materialen is er altijd een tapijtvloer die bij jouw wensen past. 

 

Hoe lang gaat een tapijtvloer mee?

Een goede tapijtvloer gaat minimaal 10 jaar mee. Bij tapijt geldt absoluut dat goedkoop duurkoop is. Een goedkoop tapijt wordt al snel kaal en minder mooi, terwijl je van een kwalitatief goede tapijtvloer jarenlang zult kunnen genieten. 

Wat is het nadeel van tapijt?

Tapijtvloeren zijn in het algemeen heel gemakkelijk in onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen houd je jouw tapijt schoon en fris.  

Tapijt is wat gevoeliger voor vlekken dan een gladde, harde vloer. Dat is voor veel mensen een reden om niet voor tapijt te kiezen. Zonde! Tapijt laat zich uitstekend reinigen met de juiste middelen. 

Het is hierbij trouwens wel van belang het juiste tapijt te kiezen; een goedkoop tapijt is vaak gevoeliger voor vlekken en slijtage.