<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Plisségordijnen laten plaatsen

Coenraads Stofferingen monteert plisségordijnen

Plisségordijnen op maat

Op maat gemaakte plisségordijnen geven een nieuwe uitstraling aan jouw ruimte. Samen met onze specialist neem je jullie wensen door en bepaal je welke opties voor jou het meest geschikt zijn. Voor welke stof ga je kiezen, welke kleur spreekt jou aan en hoe transparant mag het plisségordijn zijn?  Aan jou de keuze!

Lichtinval en privacy

Qua veelzijdigheid is het plisségordijn een van de beste opties om te kiezen. Naast dat ze tijdloos en sfeerloos zijn, zijn ze ook op het gebied van functionaliteit optimaal. Plisségordijnen heb je in top down - buttom up varianten. Dit wil zeggen dat je zowel de onder- als bovenkant individueel kan bedienen. Hiermee bepaal je precies welk stuk van jouw raam je vrij wilt laten en welk stuk je juist wilt bedekken. Ideaal voor passende lichtinval en privacy!

Advies over plisségordijnen

Het kan lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor plisségordijnen, rolgordijnen of ga je toch voor jaloezieën? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle raamdecoratie met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Plissegordijn 1

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke plisségordijn echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor plisségordijnen? Wat zijn voor- en nadelen? We geven graag antwoord op de meest gestelde vragen over plisségordijnen.

Wat zijn de voordelen van plisségordijnen?

Met plisségordijnen haal je elegante, veelzijdige raamdecoratie in huis. Plisségordijnen hebben, afhankelijk van de variant én stofkeuze, heel veel voordelen: 

  • Eenvoudig te bedienen. Zo bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. 
  • Zonwerend. Zo blijft het in de zomer een stuk koeler in huis! 
  • Neemt weinig ruimte in. Als je de plisségordijnen even niet wilt gebruiken, vouwen ze, door de harmonicavorm van de stof, heel compact op. 
  • Privacy. Wil je meer privacy in huis, maar het raam niet helemaal blinderen? De top down-bottom up variant biedt jou volledige flexibiliteit. Wil je alleen het midden van het raam blinderen? Dat is met dit systeem geen probleem! 
  • Geschikt voor elke ruimte. Er zijn zelfs vochtbestendige plisségordijnen voor de badkamer! 
Hoe houd ik mijn plisségordijnen schoon?

Je kunt plisségordijnen gemakkelijk afstoffen met een (statische) plumeau. Is er een vlek in jouw plisségordijn gekomen, dan kun je deze eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Lees voor je aan de slag gaat met het schoonmaken van jouw plisségordijn altijd even de aanwijzingen van de fabrikant! 

Wat is het nadeel van plisségordijnen?

Een nadeel van plisségordijnen is dat ze moeilijker zelf op te hangen zijn. Gelukkig helpen de experts van Coenraads Stofferingen je daar graag bij!