<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gordijnen laten ophangen

Coenraads Stofferingen hangt jouw gordijnen op

Gordijnen op maat

De gordijnen die je kiest zijn sterk afhankelijk van van de ruimte waar deze geplaatst worden. Bij Coenraads Stofferingen heb je de mogelijkheid om gordijnen op maat te laten maken. Samen met onze specialist neem je jullie wensen door en bepaal je welke opties voor jou het meest geschikt zijn. Kies je voor een enkele of dubbel plooi, welke type rail past hierbij en welke mate van verduistering is het meest geschikt?

Verduisterende gordijnen

Voor slaapkamers en andere ruimtes die donker moeten blijven, zijn verduisterende gordijnen de perfecte oplossing. Deze zorgen ervoor dat je jouw kamer ook overdag donker houdt. Daarnaast zijn verduisterende gordijnen ook meer geluidswerend en bieden ze een goede isolatie ten opzichte van niet-verduisterende gordijnen.

Overgordijnen

Wanneer je met gordijnen meer sfeer wil creëren, kies je vaak voor overgordijnen. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en diktes, waardoor er altijd wel een goede match te vinden is. Vaak worden deze gordijnen gecombineerd met andere gordijnen. 

Advies over gordijnen

Het kan lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor gordijnen, rolgordijnen of ga je toch voor jaloezieën? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle raamdecoratie met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Gordijnen 3
Gordijnen 2
Gordijnen 1

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke gordijnen echt bij jou passen? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Welke gordijnen passen  het beste in jouw interieur? We helpen je graag door antwoord te geven op veelgestelde vragen. 

Waar let je op bij het kopen van gordijnen?

Gordijnen voegen écht iets toe aan jouw interieur. Natuurlijk wil je vooral mooie gordijnen die qua stijl helemaal aansluiten bij jouw huis. Maar om te zorgen dat jouw gordijnen helemaal aansluiten bij jouw woonwensen, is het ook handig om na te denken over wat je met gordijnen wilt bereiken. Zo kun je denken aan:

  • Reguleren lichtinval. Gordijnen filteren het binnenvallend licht. Daarbij kun je kiezen voor verduisterende gordijnen, die bijna alle licht tegenhouden, of juist een gordijn van minder dicht materiaal die een deel van het licht tegenhouden. 
  • Verbetering akoestiek. Gordijnen spelen een belangrijke rol in de akoestiek van een ruimte. Is akoestiek in jouw woonkamer een probleem?  Gordijnen kunnen helpen tegen galm in huis. Daarbij is het wel belangrijk dat je voor de juiste materialen kiest. Hierbij helpen we je graag!
  • Isolerende werking. Gordijnen kunnen helpen om het binnenklimaat te reguleren, door teveel zonlicht tegen te houden en kou buiten te houden. 
  • Privacy. Gordijnen zijn uitermate geschikt om privacy te bieden. Je zit lekkerder op de bank als je weet dat niemand ongemerkt naar binnen kan kijken! 
Kunnen mijn gordijnen op maat gemaakt worden?

Uiteraard kun je bij Coenraads Stofferingen terecht voor op maat gemaakte raamdecoratie. We komen deze bij jou thuis inmeten zodat je altijd verzekerd bent van de juiste maat.