<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vloer laten leggen

PVC vloeren laten leggen bij jou thuis?

Voordelen PVC vloer

De PVC vloer wordt gekenmerkt door een aantal belangrijke voordelen. Het is een sterk type vloer die lang meegaat, waardoor ook de garantie vaak lang is. De vloer is makkelijk te onderhouden door het gladde oppervlak én is de beste keuze wanneer je ook verwarming of verkoeling onder je vloer hebt liggen. Daarnaast geniet je bij PVC ook van een goede geluidsdemping, wel zo fijn!

Advies over PVC vloeren

Het kan lastig zijn om de juiste vloer te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor PVC, laminaat of ga je toch voor tapijt? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle vloeren met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Breed assortiment PVC vloeren in regio Gorinchem

Bij Coenraads Stofferingen bieden wij een breed assortiment PVC vloeren aan. In de showroom in regio Gorinchem vind je een groot deel van ons assortiment en krijg je advies bij je keuze. PVC is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren en patronen. Of je nu kiest voor een strakke rechte laminaatvloer of gaat voor het speelse van de vissengraat, het kan allemaal! Naast PVC vloeren van Belakos en TFD, hebben wij ook een Private Collectie.

PVC_1
PVC_3
PVC_2

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke vloer echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Is een PVC vloer voor jou de beste keuze? Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen over PVC vloeren.

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

De belangrijkste voordelen van PVC: 

  • PVC is supersterk doordat het uit verschillende lagen bestaat en voorzien is van een extra sterke slijtlaag.
  • Warmtedoorlatend: vloerverwarming en -koeling zijn met deze vloer geen probleem! 
  • Jarenlange garantie: PVC vloeren zijn een stuk sterker dan vinyl of laminaat. 
  • PVC vloeren zijn geluiddempend.
  • Onderhoud van PVC vloeren is eenvoudig! 
Is PVC krasgevoelig?

PVC vloeren zijn voorzien van een sterke slijtlaag en daardoor komen er niet snel krassen in. Het is echter niet mogelijk om helemaal uit te sluiten dat de vloer beschadigt. Daarom is het belangrijk om de vloer te beschermen door meubelviltjes te gebruiken. Houd de vloer goed schoon (maar nooit met gewone schoonmaakmiddelen!) en maak ook zeker gebruik van droogloopmatten bij de deuren, zodat vuil en zand niet op de vloer belanden. 

Wat is het nadeel van PVC?

Een nadeel van PVC kan zijn dat een gladde ondergrond nodig is. Doordat PVC vrij dun is, vangt het putjes en bobbels in de ondergrond niet of nauwelijks op. Voor PVC dat op de vloer geplakt wordt, is het vaak nodig om de ondergrond te (laten) egaliseren. Voor PVC met een kliksysteem is een speciale ondervloer nodig. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

Een ander nadeel van PVC is de prijs; in het algemeen is een PVC-vloer wat duurder dan bijvoorbeeld laminaat of vinyl. Daar staat tegenover dat PVC een (veel) langere levensduur heeft, waardoor u langer plezier heeft van uw vloer. 

Hoe onderhoud ik mijn PVC vloer?

PVC vloeren zijn eenvoudig schoon te houden. Na het stofzuigen kun je de vloer eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Ook kun je een speciale, niet agressieve reiniger voor PVC vloeren gebruiken. Daarvoor gebruik je een speciale reiniger. Gebruik niet zomaar gewone schoonmaakmiddelen; deze kunnen de toplaag van de vloer beschadigen.