<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rolgordijnen laten plaatsen

Coenraads Stofferingen monteert rolgordijnen

Rolgordijnen op maat

Op maat gemaakte rolgordijnen geven een nieuwe uitstraling aan jouw ruimte. Samen met onze specialist neem je jullie wensen door en bepaal je welke opties voor jou het meest geschikt zijn. Voor welke stof ga je kiezen, welke kleur spreekt jou aan en hoe transparant mag het rolgordijn zijn? Aan jou de keuze!

In de dag of op de dag

Een rolgordijn kun je 'in de dag' of 'op de dag' monteren. Welke variant je kiest, hangt af van een aantal factoren. Bij montage in de dag wordt jouw rolgordijn tussen de wand, de muur of het kozijn gemonteerd. Bij montage op de dag wordt jouw rolgordijn op de muur of over het kozijn gehangen.

Advies over rolgordijnen

Het kan lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor plisségordijnen, rolgordijnen of ga je toch voor jaloezieën? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle raamdecoratie met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Rolgordijn 5
Rolgordijn 3
Rolgordijn 4

Brochures

Wil je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke raamdecoratie echt bij jou past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor rolgordijnen? Lees hier onze antwoorden op de  meest gestelde vragen over rolgordijnen.

Wat zijn de voordelen van een rolgordijn

Rolgordijnen zijn niet voor niets een veelgebruikt product op het gebied van raamdecoratie; ze bieden veel voordelen. We zetten er een paar voor je op een rijtje: 

  • Gemakkelijk te bedienen. Door de koordbediening regel je eenvoudig de lichtinval en privacy in jouw huis. 
  • Smart Home. Wil je rolgordijnen gebruiken in jouw Smart Home en deze op afstand of met een app bedienen? Ook deze rolgordijnen vind je in ons assortiment.  Extra handig, want zo kun je rolgordijnen ook gebruiken op plekken waar je er niet of niet gemakkelijk bij kunt. 
  • Hygiënisch. Rolgordijnen vangen weinig stof. 
  • Grote keuze in materialen, waardoor jij kunt kiezen of je jouw ruimte volledig wilt verduisteren, of juist nog licht wilt binnen laten. Licht binnen laten maar toch geen inkijk? Ook dat kan met rolgordijnen. We adviseren je graag over de juiste stofkeuze! 

 

Hoe houd ik mijn rolgordijnen schoon?

Een groot voordeel van rolgordijnen is dat ze weinig stof vangen. Ze zijn daardoor extra geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Als ze toch wat stoffig worden, kun je ze gemakkelijk afnemen met een (statische) plumeau. 

Zitten er vlekken in jouw rolgordijn? Neem ze dan af met een vochtige doek.

Lees altijd even de aanwijzingen van de fabrikant voor je aan de slag gaat met het schoonmaken van jouw rolgordijn. 

Wat is het nadeel van een rolgordijn?

Een vaak gehoord nadeel van rolgordijnen is dat ze verkleuren onder invloed van zonlicht. Dit hangt echter sterk af van de materiaalkeuze; zo verkleuren rolgordijnen gemaakt van polyester doorgaans niet of nauwelijks. Wij adviseren je daarom graag over de juiste stofkeuze!