<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vouwgordijnen laten ophangen

Coenraads Stofferingen hangt vouwgordijnen op

Vouwgordijnen op maat

Op maat gemaakte vouwgordijnen geven een nieuwe uitstraling aan jouw ruimte. Samen met onze specialist neem je jullie wensen door en bepaal je welke opties voor jou het meest geschikt zijn. Voor welke stof kies je, welke kleur spreekt jou aan en hoe transparant mag het gordijn zijn?

Advies over vouwgordijnen

Het kan lastig zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen jouw woning of bedrijfspand. Kies je voor gordijnen, rolgordijnen of ga je toch voor jaloezieën? De specialist van Coenraads Stofferingen helpt je graag bij het maken van de beste keuze. Kom langs in onze showroom in regio Gorinchem en ervaar alle raamdecoratie met eigen ogen. Twijfel je nog? Neem dan een aantal stalen mee om thuis te proberen.

Gordijnen 3
Vouwgordijn 1

Brochures

Wilt je alvast inspiratie opdoen om te kijken welke raamdecoratie het beste bij u past? Bekijk dan de brochures van onze leveranciers.

Brochure

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor jaloezieën? Wij geven antwoord de meest gestelde vragen over jaloezieën. 

Wat zijn de voordelen van vouwgordijnen?
  • Eindeloze mogelijkheden. Vouwgordijnen zijn veelzijdig. Qua materiaal- en kleurkeuze kun je veel kanten op, waardoor ze precies de gewenste touch geven aan jouw interieur. Wil je helemaal verduisteren of juist nog wat licht binnen laten? Met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. 
  • Ruimtebesparend. Door het vouwsysteem nemen vouwgordijnen weinig ruimte in beslag. 
  • Op afstand bedienbaar. Ook voor uw smart home zijn vouwgordijnen een goede keuze; er zijn steeds meer vouwgordijnen die op afstand bedienbaar zijn (bijvoorbeeld door middel van een app). 
Hoe houd ik mijn vouwgordijnen schoon?

Vouwgordijnen zijn eenvoudig schoon te houden. Stof verwijder je gemakkelijk door ze zachtjes af te stoffen, bijvoorbeeld met een statische plumeau. Als het vouwgordijn echt vies is geworden, kunnen ze zelfs worden gewassen! Hoe dit precies werkt, verschilt per vouwgordijn. Lees voor het wassen ook altijd eerst even de wasvoorschriften van het vouwgordijn. 

Wat is het nadeel van vouwgordijnen?

Door het vouwsysteem zijn vouwgordijnen iets kwetsbaarder. Als je er voorzichtig mee om gaat, zullen ze echter niet zomaar kapot gaan, zeker niet als je vouwgordijnen van goede kwaliteit hebt aangeschaft.