Trap stofferen

Coenraads Stofferingen een begrip op het gebied van trap stofferen

Binnen kantoren en woningen nemen trappen een steeds prominentere plaats in binnen het interieur, omdat men via speciale trapstoffering technieken in staat is om uw trap door trap stofferen volledig in balans te brengen met uw interieur. Coenraads Stofferingen beschikt op het gebied van trap stofferen en trapstoffering over ervaren specialisten die in Nederland en België veelvuldig worden ingeschakeld vanwege hun vakmanschap. In het bijzonder geldt ook voor trapstoffering bij Coenraads Stofferingen een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Contact opnemen
trap stofferen

Professioneel trap stofferen geeft uw trap een complete metamorfose

Wanneer uw trap door intensief gebruik slijtage plekken begint te vertonen wordt het hoog tijd dat u hier aandacht aan gaat besteden. De kans op ongevallen neemt namelijk sterk toe. Nu is het uitgelezen moment om via professioneel trap stofferen van Coenraads Stofferingen uw trap in balans te brengen met uw interieur. Bespaar niet op de trapstoffering, want veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn bij een trap heel belangrijk. Kies daarom altijd voor een ondertapijt bij trap stofferen. Dit werkt isolerend en geluiddempend. Bovendien gaat uw trapstoffering langer mee.

Zachte en harde trapstoffering voor trap stofferen

Naar welke trapstoffering gaat uw voorkeur uit? U kunt bij Coenraads Stofferingen kiezen uit een zachte of harde trapstoffering. Een voorbeeld van een zachte trapstoffering is tapijt. Voorbeelden van harde trapstofferingen zijn pvc en linoleum. Voor professioneel trap stofferen is het ook van belang om te weten voor hoeveel kleuren trapstoffering u kiest. Een trap kan in 1 kleur worden gestoffeerd, maar vanwege het interieur ook in 2, 3 of 4 kleuren. Bij Coenraads Stofferingen is alles mogelijk. Voor informatie over trap stofferen, een offerte of vrijblijvend bezoek aan onze showroom raadpleegt u de rubriek contact.

    Trap stofferingen