<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Verhuizen en verbouwen is altijd een dure grap. Dat weten wij als geen ander! Maar we weten ook hoe leuk het kan zijn om, met het gebruik van de juiste materialen, alles helemaal naar jouw wens in te richten. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw nieuwe vloer, gordijnen en/of zonwering en als je wilt, zorgen we ook voor de montage ervan. Zo min mogelijk zorgen, zoveel mogelijk genieten! 

We zijn apetrots op onze nieuwe showroom in Hoogblokland, vlak bij Gorinchem, en dat vieren we graag samen met jou. Daarom hebben een paar mooie acties voor je klaar staan! 

Profiteer van 20% korting op het hele assortiment en maak kans op een gratis vloer!

Zin in een nieuwe vloer? Hebben we voor je! Door onze jarenlange ervaring en grote productkennis kunnen wij je als geen ander adviseren over welke vloer perfect bij jou past. Van 10 t/m 24 maart zelfs met 20% korting. Niet alleen op vloeren, maar op ons hele assortiment. Echt. Op alles. Geen uitzonderingen en geen kleine lettertjes. En het wordt nog leuker: van 10 t/m 17 maart maak je, als je in onze winkel een nieuwe PVC-vloer koopt, kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Een gratis vloer, dus! De trekking is op 17 maart om 18:00 uur.

Feestelijke opening: 17 maart van 10.00-20.00 uur

Op 17 maart 2023 is onze feestelijke opening en laten we je graag onze nieuwe showroom zien. Dat is ook het moment dat we de winnaar van de gratis PVC-vloer bekend maken. We hebben er nu al zin in! Zien we je dan? 

Ons nieuwe adres:
Coenraads Stofferingen
Dorpsweg 133 C
4221 LL Hoogblokland

Tags:
Acties
Coenraads Stofferingen
Gepubliceerd door Coenraads Stofferingen