<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=912989110254335&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Zonwering

Welke zonwering past bij jou?

Een lichte ruimte met veel zon; in het vroege voorjaar kan dat heerlijk zijn! Maar soms mag het ook best wat minder en wil je de zon een beetje (of helemaal) buiten houden. Met de juiste zonwering regulier je gemakkelijk de lichtinval, privacy en temperatuur. Van rolluiken en screens tot zonneschermen; bij ons vind je het allemaal!

Inmeten en monteren

Zonwering werkt alleen goed als die echt goed past en nauwkeurig gemonteerd is. Daar helpen onze specialisten je natuurlijk graag bij. We komen graag bij jou langs en meten het gekozen product zorgvuldig in. Ook het monteren kunnen we voor je verzorgen. Zo ben je verzekerd van een perfect passend product.
Rolluik 2

Veelgestelde vragen

Om de juiste zonwering voor jouw situatie te kiezen, zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Daarin helpen we je graag op weg met onze antwoorden op Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Welke zonwering past het beste bij mij?
Dat hangt helemaal af van jouw wensen. Wil je volledige verduistering, dan kunnen rolluiken een goede keuze zijn. Een bijkomend voordeel van rolluiken is ook dat ze ook geluids- en warmteisolatie bieden en inbraakwerend zijn. Screens zijn een fijne optie als je wel zonlicht wilt filteren, maar ook zicht naar buiten wilt behouden. Buitenzonwering, zoals zonneschermen, hebben als voordeel dat ze zowel binnen als buiten op het terras schaduw bieden. Zo zit je in de tuin ook lekker uit de zon!
Welke zonwering houdt het zonlicht volledig buiten?

Wil je volledige verduistering? Dan kun je het beste kiezen voor rolluiken. Ze houden alle zonlicht tegen, en zorgen daarnaast voor isolatie: in de winter houden ze kou buiten en in de zomer helpen ze je om jouw ruimte koel te houden.

Kan ik mijn zonwering op afstand bedienen?

Steeds meer fabrikanten bieden oplossingen voor jouw smart home (of -bedrijf!). Zo bedien je jouw zonwering gemakkelijk op afstand, bijvoorbeeld via een app. Je kunt zelfs instellen dat jouw zonwering op bepaalde tijden automatisch opent of sluit. Super handig, toch? Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!