Egaliseren

Bij ons kunt u tevens terecht voor het egaliseren van uw vloer. Een gladde, geëgaliseerde vloer is een absolute voorwaarde om kwaliteit te kunnen leveren voor vloerbedekking als PVC vloeren, Marmoleum en vinyl. Wanneer u het egaliseren van uw vloer door ons laat verzorgen, weet u dat dit perfect gebeurt. Bovendien weet u, dat wij voor het vloer egaliseren gebruik maken van topproducten als Forbo Eurocol en Schönox die een lange levensduur garanderen.

Contact opnemen

Het belang van het egaliseren van uw vloer

Om er voor te zorgen dat uw nieuwe vloerbekleding straks volledig tot haar recht komt, is het van belang dat uw vloer glad is. Wanneer dit niet het geval is, laat dan beslist uw vloer egaliseren door een professioneel bedrijf.

Wat houdt vloer egaliseren precies in?

Specialisten brengen een nieuwe toplaag van 2,5 tot 10 mm op uw bestaande vloer aan en renoveren de vloer, zodat deze weer gelijkmatig en glad wordt. Door professioneel vloer egaliseren ontstaat de perfecte ondergrond voor uw nieuwe vloerbekleding.

vloer egaliseren

Vloer egaliseren

Bij twijfel altijd uw vloer egaliseren

Wanneer tijdens het verwijderen van de oude vloerbekleding schade is ontstaan in de toplaag van uw vloer, dan adviseren wij u om uw vloer te laten egaliseren. Dit levert na het vloer egaliseren voor u alleen maar voordelen op. De bekleding zal beter en strakker aangebracht kunnen worden en het zal de levensduur van uw nieuwe vloerbekleding absoluut ten goede komen. Voor informatie over vloer egaliseren of een scherpe offerte raadpleegt u de rubriek contact.

Een gladde vloer voor een strak resultaat