Vinyl

Keuze uit meer dan 100 verschillende dessins vinyl

Wanneer u voor vinyl kiest, heeft u bij Coenraads Stofferingen een keuze uit meer dan honderd verschillende dessins vinyl van bekende A-merken tegen betaalbare prijzen. De bekende merken vinyl waaruit u in de showroom van Coenraads Stofferingen te Arkel kunt kiezen zijn Interfloor, Hébéta, Gelasta en Aachtflooring. Stuk voor stuk topmerken waarvan u met een juiste ondervloer en verwerking langdurig kunt genieten. Dankzij een groot aantal product innovaties in met name de afgelopen jaren zijn vinyl vloeren comfortabel, duurzaam, mooi en verhogen de sfeer en uw wooncomfort. Voor advies kunt u terecht bij Coenraads Stofferingen.

Contact opnemen

Vinyl vloeren zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud

Vinyl vloeren zijn duurzaam. Dit hebben ze te danken aan een combinatie van een nieuwe structuur en samenstelling van het materiaal en een sterke toplaag. Bovendien zijn vinyl vloeren comfortabel dankzij hun veerkracht en warme uitstraling. Een positieve eigenschap van deze vloeren is zonder meer het gebruiksvriendelijke onderhoud. De vinyl vloeren kunnen snel en eenvoudig zowel nat als met een Swiffer of stofzuiger gereinigd worden. In tegenstelling tot het verleden kunnen vinyl vloeren, dankzij de meer dan 100 verschillende dessins in alle kamers gelegd worden.

Vinyl vloeren zijn een uitkomst voor mensen met een allergie

Voor mensen die last hebben van een allergie als gevolg van stofdeeltjes en huisdieren is vinyl een uitkomst. De vinyl vloeren kunnen namelijk vochtig worden schoongemaakt, waardoor de lucht in een ruimte aanmerkelijk schoner blijft. Niet voor niets wordt door (long)artsen vinyl als vloerbekleding geadviseerd, wanneer men last heeft van een allergie. Voor meer informatie over vinyl vloeren, een offerte of een vrijblijvend bezoek aan onze showroom gaat u naar de rubriek contact.

vinyl van Aachtflooring logo
logo gelasta vinyl
logo hebeta vinyl
logo interfloor vinyl

Vinyl van het merk Aacht Flooring

Vinyl van het merk Gelasta

Vinyl van het merk Hébéta

Vinyl van het merk Interfloor