Tapijt

Tapijt in uw woning of kantoor? Coenraads Stofferingen heeft hierin een ruime keuze. In de showroom van Coenraads Stofferingen te Arkel vindt u een grote aantrekkelijk geprijsde collectie kwalitatief tapijt van bekende A-merken. Een selectie uit bekende A-merken, die wij u kunnen aanbieden zijn: Aachtflooring, Interfloor, Hebeta en Gelasta. Bij Coenraads Stofferingen gaan we voor betaalbare kwaliteit!

Contact opnemen

Tapijt van Coenraads Stofferingen zorgt voor kleur, warmte en sfeer

Tapijt is aan een echte revival bezig. En ons inziens volkomen terecht. Een kwalitatief tapijt brengt in elke woonkamer, trap, slaapkamer en kantoor kleur, warmte en sfeer. Een goed gekozen kwalitatief tapijt zorgt er voor dat uw meubels en accessoires volledig tot hun recht komen. Bovendien zorgt een kwalitatief tapijt voor extra comfort. Het houdt de warmte in een ruimte vast, het verbetert de akoestiek, het risico van uitglijden is te verwaarlozen en last but not het voelt gewoon heerlijk aan uw voeten.

Kwalitatief tapijt is goed voor uw gezondheid en vergroot de veiligheid

Tapijt van de bekende A-merken houdt stof vast. De huisstof gaat hierdoor minder dwarrelen en komt niet in uw luchtwegen terecht. Het zorgt ook voor meer grip waardoor het risico van uitglijden sterk afneemt. Deze eigenschap van kwalitatief tapijt zorgt er voor dat steeds meer mensen trappen laten stofferen. En ten slotte zorgt de vuilwerende bescherming ervoor dat het onderhoudsvriendelijk is. Voor een offerte of een vrijblijvend bezoek aan onze showroom gaat u naar de rubriek contact.

 

tapijt Aachtflooring logo
logo Gelasta tapijt
Hebeta tapijt logo
Interfloor logo tapijt

Tapijt van het merk Aacht Flooring

Tapijt van het merk Gelasta

Tapijt van het merk Hébéta

Tapijt van het merk Interfloor

Tapijt van ons huismerk Coenraads Stofferingen

Prijs huismerk Coenraads Stofferingen: kom langs de showroom voor een SCHERPE prijs!