PVC Vloeren

Zoekt u een vloer die duurzaam, geluiddempend, sterk, krasbestendig en makkelijk te onderhouden is? Dan is een PVC vloer de juiste keuze. Bij Coenraads Stofferingen heeft u de keuze uit lijm of klik pvc vloeren.

Contact opnemen

Lijm pvc vloeren

Lijm pvc vloeren worden vastgelijmd op een betonnen vloer en heeft geen speciale ondervloer nodig. Belangrijk is wel dat de vloer egaal is. Egaliseren is een vak. Laat uw vloer egaliseren door vakmensen. Voor egaliseren kunt u ook terecht bij Coenraads Stofferingen. Lijm pvc vloeren kunnen overal gebruikt worden. In woningen, winkels en bedrijfspanden. Gelijmd pvc is vooral handig wanneer u vloerverwarming wilt. Het gelijmde pvc heeft geen extra luchtlaag waardoor de warmte makkelijk door de vloer kan en daardoor uw ruimte sneller verwarmd wordt. Vraag altijd advies aan uw stoffeerder of uw pvc inderdaad geschikt is voor vloerverwarming.

Klik pvc vloeren

Klik pvc kan men zien als de opvolger van laminaat. De vloer wordt zoals laminaat “zwevend” gelegd. De vloer dient men te voorzien van een goede, geschikte ondergrond. Het klik systeem zit stevig in elkaar, wat ervoor zorgt dat het naadloos op elkaar aansluit.

 

Meer vraag naar PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds meer gevraagd en gelegd. Zowel consumenten als bedrijven kiezen massaal voor PVC vloeren van mFlor, wanneer men aan vervanging toe is van de vloerbekleding. En daar valt veel voor te zeggen. De huidige collectie PVC vloeren van mFlor heeft voor elke ruimte en interieur een oplossing. PVC vloeren zijn bovendien onderhoudsvrij, zeer krasbestendig en ijzersterk. Met de PVC vloeren van mFlor kunt u een vloer maken die amper van een natuurstenen of houten vloer te onderscheiden valt. Het grote voordeel van de PVC vloeren van mFlor is dat zij u alleen maar voordelen bieden. De PVC vloeren van mFlor zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen.

PVC Vloeren van mFlor zijn multifunctioneel toepasbaar

PVC vloeren van mFlor beschikken over fantastische eigenschappen. Ze zijn ijzersterk, modieus en multifunctioneel toepasbaar. De PVC vloeren van mFlor mogen gelegd worden in combinatie met vloerkoeling en vloerverwarming. De PVC vloeren van mFlor mogen zelfs in badkamers en vochtige ruimtes worden toegepast. Wanneer u als vloerbekleding voor de hoog kwalitatieve PVC vloeren van mFlor kiest kunt u kiezen voor mFlor 20-03 of mFlor 25-05. De mFlor 20-03 heft een dikte van 2 mm en is bestemd voor zwaar huishoudelijk- en licht projectmatig werk. De mFlor 25-05 is bestemd voor zwaar projectmatig werk.

Op PVC Vloeren van mFlor ontvangt u een garantie tot wel 15 jaar

Wanneer de PVC vloeren van mFlor door Coenraads Stofferingen worden gelegd ontvangt u als particulier een garantie van 15 jaar op de gehele mFlor 25-05 collectie. Bent u toe aan een nieuwe vloerbekleding die van ongekende kwaliteit en modieus is? Maak dan een afspraak voor uitvoerige informatie over PVC vloeren van mFlor, een offerte of vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Arkel via de rubriek contact.

 

logo beautifloor
logo beautifloor
logo mflor
logo bodiax
logo gelasta
logo interfloor
logo vivafloors
logo aspecta
logo elemental

Lijmen van pvc vloeren

PVC vloeren van het merk IPC

PVC mflor Authentic Plank Verde
PVC mflor Authentic Plank Sylvian
PVC mflor Authentic Plank Shade
PVC mflor Authentic Plank Dolche
PVC mflor Authentic Plank Sartor
PVC mflor Authentic Plank Glenn
PVC mflor Authentic Plank Ferne
PVC mflor Authentic Plank info

PVC van het merk Interfloor