Meer artikelen van Coenraads Stofferingen

Marmoleum

Marmoleum een comfortabel duurzaam en stijlvol natuurproduct

Marmoleum is een natuurproduct. Marmoleum wordt gemaakt van hars, houtmeel, jute, kalksteen en lijnolie. De vloerbedekking marmoleum is leverbaar in drie uitvoeringen te weten als Marmoleum rol, Marmoleum tegels en Marmoleum click. Marmoleum is vooral bekend om het aantal kleurschakeringen en de denkbare patronen die er mee gevormd kunnen worden. Marmoleum wordt vandaag de dag om deze reden dan ook vooral projectmatig gebruikt. Binnen de woninginrichting gaan huishoudens steeds vaker over op PVC vloeren. Marmoleum is een natuurlijke vloer die overal tot zijn recht komt.

Contact opnemen

Keuze uit 3 uitvoeringen Marmoleum bij Coenraads Stofferingen

Bij Coenraads Stofferingen vindt u uitsluitend A-merken voor een betaalbare prijs. Dit geldt ook voor Marmoleum. Om deze reden verkopen wij uitsluitend Marmoleum van Forbo. Hiermee kunnen wij u Marmoleum aanbieden van een uitstekende kwaliteit. U heeft een keuze uit drie verschijningsvormen.
Marmoleum op de rol wordt geleverd in een breedte van 2 meter en in diktes van 2,0 en / of 2,5 mm. De Marmoleum tegels zijn te bestellen in 30 verschillende kleuren, in de maten 33,3 x 33,3 cm en 50 x 50 cm. En ten slotte kunt u kiezen voor Marmoleum click. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm en een dikte van 9,8 mm.

Marmoleum van Forbo maakt vrijwel elke denkbare vloer mogelijk

Wilt u zelf een vloer ontwerpen die qua vormgeving en kleur uniek is? Dan heeft u met Marmoleum een natuurlijk kwaliteitsproduct in handen dat dit mogelijk maakt. Hiervoor zijn bij uitstek de Marmoleum tegels geschikt. Voor professionele hulp staan de ervaren specialisten van Coenraads Stofferingen voor u klaar. Raadpleeg voor uitvoerige informatie over Marmoleum, een offerte of vrijblijvend bezoek aan onze showroom de rubriek contact.

Schoon en droogloopmatten van het merk Gelasta

droog schoonloop mat entree Gelasta
droog schoonloop mat entree
droog schoonloopmat van Gelasta

Plinten van Peitsman

trapkantprofielen overzicht
plinten Peitsman
plinten-afsluitprofielen overzicht
plinten overzicht

Kunstgras van het merk Gelasta