Laminaat

Voor laminaat geldt goedkoop is duurkoop

Laminaat is als vloerbekleding nog steeds populair. U kunt laminaat in alle soorten, maten, uitvoeringen en niet te vergeten kwaliteit kopen. Bij sommige bouwmarkten of dumpzaken wordt laminaat voor relatief lage prijs per m2. Voor deze lage prijzen mag u over de kwaliteit en de uitvoering van het gekochte laminaat geen hoge verwachtingen hebben. In relatief korte tijd komt dit bij dagelijks gebruik tot uiting in de uitstraling en kwaliteit van uw laminaat vloer. Bij Coenraads Stofferingen bieden wij een dergelijke kwaliteit dan ook niet aan, omdat wij gaan voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Contact opnemen

Bij Coenraads Stofferingen vindt u uitsluitend betaalbare A-merken laminaat

De laminaat merken die u bij Coenraads Stofferingen kunt kopen zijn Meister laminaat, Beautifloor laminaat, Krono laminaat en nog meer merken. Deze laminaat merken staan garant voor een hoge kwaliteit, uitstraling en vergroten het wooncomfort enorm mits zij op de juiste manier gelegd zijn. Een laminaat vloer van Meister, Beutifloor of Krono kan met behoud van kwaliteit en uitstraling zonder moeite 10 tot 20 jaar meegaan. Door te kiezen voor een van deze laminaat A-merken kunt u er van overtuigd zijn dat u waar voor uw geld krijgt.

Meister laminaat, Beautifloor laminaat en Krono laminaat

Deze drie A-merken laminaat leveranciers werken uitsluitendd met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten, die een zeer nauwkeurig passende klikverbinding van de vloerdelen mogelijk maakt. De laminaat vloeren zijn daarnaast van een sterkte toplaag voorzien waardoor krassen en vlekken tot de verleden tijd behoren. Overtuig uzelf en ga voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom of een passende offerte naar de rubriek contact.

laminaat Beautifloor logo
laminaat Meister logo
laminaat Swiss Krono logo
laminaat Montinique logo
laminaat Bodiax logo
laminaat Maison logo
waaier Swiss Krono laminaat
waaier Bodiax laminaat
waaier Meister laminaat

De designs die getoond worden, zijn slechts een gedeelte van een groter assortiment. Bezoek vrijblijvend onze showroom om alle designs te bekijken.

Laminaat van het merk Bodiax

Laminaat van het merk Haro

Laminaat van het merk Maison